Kundnöjdhet

Vad vi erbjuder

Behöver ert företag hjälp med att rekrytera IT-kandidater? Vi har ett brett nätverk av kompetenta ingenjörer, utvecklare, testare och flera andra teknikprofiler. Med hjälp av vårt nätverk arbetar vi hårt för att säkerställa att våra kundföretag hittar och anställer rätt personer, med minimal ansträngning och kontrollerad risk.

Låter det intressant? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Academy

Förutom vår löpande rekrytering så erbjuder vi även ett Academy-program. New Minds Academy är ett 12 månader långt program där vi coachar och förbereder kandidaterna så mycket som möjligt innan ert företag anställer dem. Vid flertalet tillfällen under året kommer Academy-konsulterna att delta i heldagsutbildningar för att stärka sina kompetenser och färdigheter. Utbildningsämnena kan variera från år till år beroendes på vad våra kundföretag önskar.

Kompetenser

Vi rekryterar utifrån era specifika behov och önskemål som arbetsgivare, med avseende på kandidaternas preferenser och ambitioner. Vår rekryteringsprocess inkluderar tekniska frågor och tester för att säkerställa att kandidaterna matchar den tekniska profil och bakgrund som ert företag behöver.

Kvalitet

Vårt team består av både ingenjörer och rekryteringsspecialister, vilket resulterar i den tekniska kompetens som krävs för att förstå ert företag och era behov, samt den rekryteringskompetens som behövs för att göra en professionell bedömning av kandidater.

För att öka sannolikheten att kandidaten kommer lyckas i din organisation, baseras vårt urval på deras preferenser, personligheter, erfarenheter och kompetenser. Detta säkerställer en långsiktighet inom företaget. Genom att arbeta med oss garanteras ni en effektiv och kvalitetssäkrad process. Vi tar hand om allt som rör rekryteringen, så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vår process

Behov

Vår process börjar med att fastställa era rekryteringsbehov för att därefter gemensamt sätta en kravprofil för den kandidat som ni söker.

Search och urval

Med hjälp av vårt unika akademiska nätverk hittar vi lämpliga kandidater som utvärderas och presenteras för er inför kundintervjuer och beslut.

Konsultperiod

Ni anställer de kandidater ni är intresserade av under en överenskommen tidsperiod. Priset för kandidaten överenskommes i förväg och speglar era angivna startlöner.

Anställning

Om anställningstiden fortskrider enligt planen för alla parter, anställer ni kandidaten på obestämd tid utan extra kostnader eller avgifter till oss.

Partnerskap

Image of New Minds partner company SAAB
Image of New Minds partner company HiQ
Image of New Minds partner company Ekan Management
Image of New Minds partner company Aros Electronics
Image of New Minds partner company Knowit
Image of New Minds partner company Centiro
Image of New Minds partner company Ericsson
Image of New Minds partner company WirelessCar
Image of New Minds partner company Mentice
Image of New Minds partner company Volvo
Image of New Minds partner company CEVT

Hör vad Henrik på Mentice har att säga om New Minds.

— Zeynab Habib,
Inköpschef @ WirelessCar Sweden

"New Minds erbjuder expertis och stöd där vi saknar kunskap och tid. De levererar det som utlovats - nyutexaminerade talanger som motsvarar våra specifikationer. Kandidater som visar hunger och drivkraft till att utvecklas och arbeta med oss på WirelessCar!"

Contact us