Karriär

Starta din karriär med New Minds!

Vår passion är att hjälpa ingenjörer inom IT och teknik att nå sina professionella drömmar.

Med personlig rekrytering som vår grundsten gör vi detta möjligt genom att matcha erfarenheter med utmaningar, intressen med behov och personligheter med företagskulturer.

Att arbeta med New Minds

Med dina intressen såväl som dina kompetenser i åtanke arbetar vi tillsammans för att hitta ett passande jobb där du kan utvecklas och trivas på lång sikt. Vi är måna om att lära känna dig och ta reda på dina ambitioner innan vi matchar dig med rätt företag. Genom hela rekryteringsprocessen finns vi här för att stötta och guida dig, till exempel genom att förbereda dig inför kundintervjuer.

Under din tid som konsult hos New Minds organiserar vi även många roliga aktiviteter för att du ska kunna öka ditt professionella nätverk av konsulter och företag.

För nyutexaminerade kandidater

Som en nyutexaminerad eller junior kandidat vill vi ge dig en kickstart på din karriär. Våra kundföretag sträcker sig alltifrån mindre startups till globala organisationer med tiotusentals anställda. Det alla företag har gemensamt är att de aktivt fokuserar på juniora medarbetare och deras utveckling inom organisationen.

New Minds Academy

Som tidigare nämnt är vårt mål att ge dig en så optimal start som möjligt på din karriär. Genom praktiska projekt tror vi att du kommer att stärka din professionella kompetens och växa som person såväl som i din karriär.

Vi ser Academy som det första steget i din karriär där vi erbjuder flertalet olika utbildningsmoduler och möjligheten att arbeta med utmanande och lärorika projekt på en attraktiv arbetsplats. Efter Academyåret är avsikten att du fortsätter hos företaget du arbetade på under Academy.

Om du brinner för teknik, innovation och vill vara en del av ett företag som ligger i framkant inom sin bransch, är det här början för dig!

Vår ansökningsprocess

Steg 1: Ansökan

Kontakta oss genom att antingen söka en av våra lediga tjänster eller genom att skicka in en spontanansökan. Om du har en passande profil kommer vi därefter att kontakta dig för en kortare intervju över telefon.

Steg 2:
Träffa oss

Nästa steg blir en digital teknisk intervju med en av våra rekryterare eller konsultchefer. På intervjun kommer vi att diskutera dina erfarenheter, kompetenser och ambitioner inför framtiden.

Steg 3: Matchning

Därefter går vi igenom din profil och diskuterar potentiella matchningar som överensstämmer med dina preferenser och behoven hos våra kundföretag.

Steg 4: Kundintervju

När vi är överens om en matchning med ett företag så presenterar vi dig för dem. Du kommer sedan att bli inbjuden till en intervju med företaget, antingen på deras kontor eller digitalt om du inte har möjlighet att ta dig dit.

Steg 5: Anställning

Om allt känns rätt både för dig och vårt kundföretag så blir du anställd som konsult via New Minds. Efter din överenskomna tid hos kunden är målet att du ska erbjudas en fast anställning hos kunden.