din drömkarriär

Är det dags för
nya utmaningar?

Vi har turen att få jobba med det bästa vi vet – att hjälpa ingenjörer inom IT och teknik att hitta sina drömyrken.

Med personlig rekrytering som grundpelare möjliggör vi detta genom att matcha erfarenheter med utmaningar, intressen med behov och personligheter med kultur. 

New minds anställningsprocess

Steg 1 - Ansök

Det första steget handlar om att komma i kontakt med oss. Detta kan du exempelvis göra genom att skicka in en spontanansökan.  Därefer kontaktar vi dig för en kortare telefonintervju. 

Steg 2 - Träffa oss

I nästa steg bjuds du in på en intervju på vårt kontor med någon av våra konsultchefer. Här diskuteras dina erfarenheter, intressen och framförallt vad du har för drömmar kring ditt nästa yrke. 

Steg 3 - Matchning

När intervjun är genomförd sammanställer vi dina preferenser och matchar dig mot någon av våra samarbetspartners. Om du gillar vårt förslag går vi vidare.

Steg 4 - Anställningsintervju

När vi hittat en passande matchning presenterar vi dig för företaget, vartefter du bjuds in till en anställningsintervju. 

Steg 5 - Anställning

Om allt känns bra för både dig och företaget blir du anställd som konsult via New Minds. Efter en överenskommen period blir du anställd av företaget. Vi jobbar långsiktigt med fullt fokus på dig och din blivande arbetsgivare.

Varför vända sig till
New Minds?

Med personlig rekrytering som grundsten erbjuder vi på New Minds dig helt nya vägar till ditt drömjobb. Oavsett om du vill jobba som programmerare, projektledare, testare, webbdesigner eller något helt annat så vill vi på New Minds ge dig en rekryteringsprocess utöver det vanliga!

Med dina intressen såväl som dina kvalifikationer i ständig åtanke arbetar vi för att hitta ett jobb där du kan utvecklas och trivas på lång sikt. Vi sätter stolthet i att verkligen lära känna dig och dina ambitioner innan vi tar processen vidare till något av våra partnerföretag.

Efter att i samråd med dig hittat en passande roll stöttar vi dig genom genom hela anställningsprocessen och ger tips på hur du kan förbereda dig inför anställningsintervju och tester. Under den tid du är anställd som konsult hos New Minds anordnar vi många festliga företagsaktiviteter och därigenom möjlighet att utvidga ditt professionella nätverk bland New Minds många konsulter och partnerföretag.

Eftersom vi har en daglig kontakt med våra kunder kan vi alltid uppdatera dig om nya spännande uppdrag och roller. Så, om du redan är i karrären och känner att det är dags att ta nästa steg står vår dörr alltid öppen för dig.

Verkar det intressant?

Vad kul! Skicka in din spontanansökan till oss så undersöker vi tillsammans hur du kan nå dina yrkesmässiga drömmar. Vi ser
fram emot att få lära känna dig!

Spontanansökan