SUCCESS STORIES

För många av våra unga talanger innebär ett nytt jobb det första riktiga steget i den yrkesmässiga karriären. Att alla våra konsulter får en givande, utmanande och rolig tid tillsammans med oss, även efter det att rekryteringsprocessen är över, är därför en av våra högsta prioriteringar.

Så vad tänker våra tidigare talanger om sin tid som konsult hos New Minds? Här är ett urval av några av deras upplevelser!

Kandidatreferenser

Photo of Johanna Torbjörnsson

Johanna Torbjörnsson

Knowit Systems Development AB

– "Jag skulle varmt rekommendera New Minds, de som arbetar där är supertrevliga väldigt måna om att hitta bra uppdrag för sina konsulter."

Läs mer...
Photo of Freddie Ogemark

Freddie Ogemark

Volvo Cars Corporation

– "Folket och atmosfären är det bästa med New Minds. Det känns modernt och de erbjuder en trevlig miljö att vara i."

Läs mer...
Photo of Jonas Hultén

Jonas Hultén

Mentice AB

– "New Minds har hjälpt mig få in mycket mer än en fot i arbetsmarknaden. Tack vare dem har jag ett jobb som jag ser fram emot att gå till, varje dag."

Läs mer...
Photo of Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Ekan Management

"New Minds har goda kontaktytor till många spännande företag som man gärna vill vara en del av. Jag hade aldrig hittat till Ekan om det inte vore för New Minds."

Läs mer...
Photo of Stefanus Bergenhem

Stefanus Bergenhem

Volvo Cars Corporation

"New Minds har varit starten på min karriär. Jag jobbar i en industri där jag trivs och har haft möjlighet att sätta mig in i vad det innebär att arbeta som ingenjör."

Läs mer...
Photo of Christoffer Roth

Christoffer Roth

DevPort AB

"New Minds är ett företag som jag alltid kommer prata varmt om. Vill man ha någon i ryggen som skapar en trygghet, engagerar sig och matchar ens profil mot de jobb man söker är New Minds ett fantastiskt alternativ."

Läs mer...

Är du jobbsökande eller sugen på nya utmaningar?

Vad kul! På våra karriärsidor kan du läsa mer om hur vi på New Minds arbetar, se aktuella lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Till våra karriärsidor