Tidigare academies

New Minds Academy startades som resultat av att vi identifierat en viktig marknadsutmaning – att få unga ingenjörer att direkt efter sin utbildning lära sig utveckla och använda avancerad teknisk kompetens, den som dagens innovativa företag kräver. Utöver detta gick konceptet perfekt i linje med New Minds vision om att få människor växa i sina karriärer och företag att växa med rätt människor.

Sedan starten 2012 har vi utvecklat akademier med företag i många spännande branscher och konceptet har idag spridit sig långt bortom New Minds. Vi kan stolt konstatera att vi initierat en trend och är dedikerade att leda konceptet vidare även i framtiden. Nedan är ett urval av de akademier vi utvecklat och de företag som vi med stolthet kan säga att vi samarbetat med genom åren.

 

Volvo Car Corporation

Volvo Car Corporation

En av våra senaste partners är Volvo Cars som 2018 valde att utveckla en Academy kring Active Safety och Autonomous Drive. Att arbeta med ett globalt företag som Volvo är väldigt spännande för både oss och för våra Academy-deltagare. Vårt dedikerade fokus på att finna och utveckla ingenjörer med den perfekta uppsättningen färdigheter passande personlighet, i kombination med styrkan hos Volvos varumärke och deras drivkraft att utveckla den senaste tekniken inom bilindustrin, har visat sig vara ett väldigt lyckat koncept.

​Framgången 2018 resulterade i ett växande partnerskap och under 2019 inkluderade vi avdelningarna Power Supply och Electrification i akademin. Tillsammans har vi nu rekryterat över 30 ingenjörer och utformat ett träningsprogram för att möta den accelererade utvecklingen som förväntas av dessa kandidater. Allt för att kunna matcha kraven från den snabbt växande industrin. Under dessa akademier har vi särskilt uppskattat det dedikerade fokuset Volvo gett dessa kandidater. Det märks tydligt att de ser dessa som en investering i framtiden som går långt utöver vårt partnerskap. Deras tillväxt är vår framgång!

HiQ

HiQ

Med sin vision om att kunna bidra till en bättre värld med hjälp av teknik som förenklar människors liv är HiQ idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom IT och teknik. Detta är en vision vi delar, vilket lett till att vi genom åren fått möjlighet att skapa många spännande akademier tillsammans med HiQ. 

Det framgångsrika partnerskapet kan delvis härledas till HiQs stora satsning på en ökad kompetensbas kring innovativa områden som mobila applikationer, design, embedded och självkörande bilar. Med såna spännande områden lyckats skapa flera akademier med många väldigt duktiga unga ingenjörer. 

Centiro

Centiro

När det kommer till transport och logistik har Centiro några av de mest kraftfulla administrativa produkterna på marknaden i sin portfölj. Med kunder över hela världen har Centiro som företag genomgått en otrolig resa, med en enorm tillväxt.

Akademin vi levererade med Centiro år 2017 var en del av denna tillväxtresa. Vi rekryterade ett team av tio inspirerade och talangfulla IT-ingenjörer och skapade ett utvecklingsprogram med fokus på områden som .NET-utveckling, AI, Devops och Scrum. Vi är stolta och otroligt glada över att kunna säga att vi varit med och bidragit till Centiros utveckling, och är säkra på att våra Academy-deltagare känner likadant än idag.

Låter New Minds Academy som något passande för dig?

Vi är just nu i full gång med att hitta grymma kandidater till
New Minds Academy 2020. Skicka in din ansökan så
kontaktar vi dig och berättar mer!

TILL ANSÖKAN