Happy crowd mingling at Academy Day

NEW MINDS ACADEMY 2021

En uppkopplad och datadriven värld.

En rubrik som gäller oss alla men där fokus i årets Academy är fordonsindustrin. Vi har tagit fram årets Academies tillsammans med kunderna då de har ett starkt behov av att få in ung ingenjörskompetens med intresse för modern teknik inom dessa områden.

Tekniker för att koppla upp, koppla samman och styra allt, inte minst våra fordon, blir allt mer kritisk i en konkurrensutsatt bransch där kunderna tar detta som självklart. Brinner du för innovation, senaste tekniken och avancerad utveckling, då är detta jobbet för dig!


ACADEMY DAY | 21 OKTOBER

21 oktober är det dags för Academy Day, ett event där du får möjlighet att träffa och lära känna oss och vårat partnerföretag Volvo Cars. Dagens fokus ligger på vad vi kan erbjuda dig som sistaårsstudent och hur du genom New Minds Academy kan starta din karriär redan under exjobbstiden.

Eventet kommer hållas helt digitalt och vi jobbar för att du som kandidat ska få en så personlig upplevelse som möjligt. Under eventet kommer du få information om New Minds Academy och om hur academyåret kommer se ut för de som blir uttagna och anställda till ett utav programmen med start i september 2021. Du kommer även att få en presentation av Volvo Cars som bolag, deras ambitioner för framtiden samt vilka avdelningar vi samarbetar med i nästa års upplaga av New Minds Academy.

Efter eventet kommer vi att kontakta var och en av er som deltog på eventet för att se om ni har några frågor eller funderingar som vi kan svara på. Därefter börjar rekryteringsprocessen till New Minds Academy 2021 och de exjobbsplatser som Volvo Cars tillhandahåller för de som blir antagna till programmet.

Besök vår Academy Day för mer information!

Till Ansökan