Academy Day

- Thesis

Academy Day är ett event där du som kandidat får möjlighet att  träffa och lära känna oss och våra partnerföretag för New Minds Academy.

I år annordnade vi Academy Day på den 14 oktober i Filmstadens fina lokaler tillsammans med WirelessCar och Volvo Cars. 

Intresset var stort och vi hade över 100 intresserade kandidater på plats!

Är du intresserad av att bli en del av New Minds Academy med start september 2020, ansök nedan! 

Ansök nu

Academy Day

-Thesis

Academy Day är ett heldagsevent för dig som anordnas för de som vill veta mer om vårt framgångsrika koncept New Minds Academy och lära känna våra Academy-partners. I år anordnade vi Academy Day den 14 oktober i Filmstadens fina lokaler tillsammans med WirelessCar och Volvo Cars. 

Under dagen presenterade WirelessCar och Volvo Cars  sig själva och hur de jobbar samt sina mål och utmaningar framöver. Efter presentationen anordnades ett mingel där man fick möjlighet att lära känna de olika avdelningarna på företagen. Eventet var mycket lyckat och närvarande hade vi över 100 drivna kandidater!

 

Kombinera exjobb med drömjobb!

New Minds Academy är vårt 12-månaders koncept där du arbetar praktiskt i utmanande, kommersiella projekt med ett attraktivt löne- och förmånspaket. Genom att kombinera dessa skarpa projekt med teknisk utbildning och senior coaching tror vi att du kommer att stärka din professionella kompetens och växa både som ingenjör och som person.

Några av våra partners erbjuder möjligheten att starta Academy 2020 med examensarbete. Detta är en fantastisk möjlighet att få göra ditt sista spännande skolarbete samtidigt som du har drömjobbet säkrat.

Besök vår Academy Day för mer information!

Till Ansökan