Happy crowd mingling at Academy Day

NMA2021 (kopia).png

Med New Minds Academy erbjuder vi begåvade ingenjörer inom dataveteskap, IT, fysik, elektronik och liknande utbildningar, möjligheten att få arbeta hos några av Sveriges mest attraktiva företag! 

9 mars är det dags för Academy Day, ett event där du får möjlighet att träffa och lära känna oss och vårt partnerföretag HiQ. Dagens fokus ligger på vad vi kan erbjuda dig som sistaårsstudent och hur du genom New Minds Academy kan starta din karriär direkt efter examen.

Eventet kommer hållas helt digitalt och vi jobbar för att du som kandidat ska få en så personlig upplevelse som möjligt. Under eventet kommer du få information om New Minds Academy och om hur academyåret kommer se ut för de som blir uttagna och anställda till programmet med start i september 2021. Du kommer även att få en presentation av HiQ som bolag, deras ambitioner för framtiden samt hur vi samarbetar i årets New Minds Academy.

Efter eventet kommer vi att kontakta var och en av er som deltog på eventet för att se om ni har några frågor eller funderingar som vi kan svara på. Därefter börjar rekryteringsprocessen till New Minds Academy 2021 och de platser som HiQ tillhandahåller för de som blir antagna till programmet.