NEW MINDs ACADEMY

OM NEW MINDS ACADEMY

Den optimala starten på

din karriär.

Vi vill ge dig som nyexaminerad ingenjör en kickstart på din karriär. Genom att ansöka och kvalificera dig till ett av programmen inom New Minds Academy ger vi dig de rätta verktygen för att växa in i din framtida drömroll. 

New Minds Academy är vårt 12-månaders koncept där du arbetar praktiskt i utmanande, kommersiella projekt med ett attraktivt löne- och förmånspaket. Genom att kombinera dessa skarpa projekt med teknisk utbildning och senior coaching tror vi att du kommer att stärka din professionella kompetens och växa både som ingenjör och som person.

Efter att ha slutfört vår Academy är ambitionen att du ska ha de verktyg som krävs för att ta nästa steg inom ditt valda företag. Under tidigare år har våra akademier täckt spännande områden såsom Autonomous Drive, Cloud Development, Artificiell Intelligens och Software Development inom R&D.

Läs mer

NEW MINDS ACADEMY 2021

En uppkopplad och datadriven värld.

I årets upplaga av New Minds Academy 2021 erbjuder vi program inom olika tekniker, programspråk och inriktningar. Våra partnersföretag består av både produktbolag och konsultbolag, allt för att hitta rätt match för dig som kandidat.

Brinner du för innovation, modern teknik och önskar att få arbeta hos några utav Sveriges mest attraktiva företag, då är detta rätt för dig!

TIDIGARE ACADEMies

Ett koncept för framtiden. 

Med New Minds Academy som verktyg har vi lyckats skapa helt nya förutsättningar för både företag och talangfulla ingenjörer att utveckla sina förmågor och säkra sin framtida konkurrenskraft.

Här kan du läsa mer om våra tidigare program och Academy program.

Tidigare academies

Verkar New Minds Academy vara något som passar dig?

Antagningsperioden till New Minds Academy 2022 har börjat. Ansök redan idag genom att kontakta oss eller skicka in en spontanansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Till Ansökan