ANSÖK

Våra tidigare akademier

New Minds Academy är ett program som ger dig som deltagare en optimal start på karriären. Vi skräddarsyr varje Academy tillsammans med våra samarbetspartners där varje Academy är unikt framtagen utifrån varje företags ambitioner och förutsättningar. Nedan kan du läsa om några av våra tidigare upplägg.

KNOWIT

Digitalisering och innovation

KNOWIT

Knowit är ett entreprenöriellt konsultbolag och är en så kallad paraply-organisation med ett moderbolag och flera mindre bolag under som utvecklas och drivs lokalt. Detta gör att du får den där perfekta kombinationen av tryggheten i en stor stabil organisation tillsammans med drivet, entreprenörsandan och det familjära hos ett mindre företag. På Knowit inser man värdet av en trivsam miljö och hur viktigt det är att främja en god stämning på arbetet. Paddeltennis, after work, konferensresor och seminarium är några av aktiviteterna som Knowit erbjuder sina medarbetare för att öka trivseln på arbetet.

Konsulter i världsklass

Efter flera år av lyckade samarbeten sätter New Minds och Knowit ihop ett Academyprogram med start hösten 2018. Knowit har spetskompetens inom flera affärsområden där New Minds Academy samarbetar med Systems Development som är experter på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter genom olika IT-lösningar.

Detta program riktar sig till de som har målet att bli en konsult i världsklass. I denna Academy har deltagarna en bred profil med kunskap inom flera olika programmeringsspråk. De är nyfikna, tycker om möten med andra människor och trivs att arbeta i team. Helt enkelt, konsulter i världsklass!

HIQ

Bidrar till en bättre värld

HiQ

HiQ är ett av Sveriges främsta konsultföretag inom mjukvaruutveckling. Vi delar deras vision att vilja bidra till att göra världen bättre med hjälp av teknik- och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi tycker HiQ är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. När det kommer till kritan, är det vi människor som betyder något. IT är bara ett fantastiskt verktyg att förverkliga vår potential.

Autonomous Drive

Under två år har New Minds Academy haft ett gott samarbete med HiQ i och med deras satsning att stärka sin kompetens inom självkörande bilar. Det känns fantastiskt att ha kunnat erbjuda nyexaminerade talanger möjligheten att jobba med självkörande bilar, ett helt nytt teknikområde och därmed utveckling för framtiden.

I dessa akademier anställde vi duktiga och ambitiösa personer med ett brinnande intresse för självkörande bilar och viljan att jobba inom konsultyrket. För att trivas i rollen som konsult är det viktigt att vara öppen för att jobba inom olika branscher, ha vilja lära sig nya tekniker och att man har fallenhet för att samarbeta med och möta olika typer av människor. Två av dessa är Adam Andersson och Viktor Tengnäs.

TILL INTERVJUERNA

IT Solutions

Våra konsulter som gått akademyn inom IT-solutions jobbar direkt för att underlätta sina kunders vardag. De skapar stödsystem såsom intranät, applikationer och hemsidor. Som referensprojekt har de bland annat byggt Swish, Västrafiks app ToGo och har nyligen åtagit sig ett större digitaliseringsprojekt.

Till denna akademin anställde vi personer som gillar variation och att sitta med den senaste tekniken. De var därför viktigt att de har en bred teknisk grund, framförallt inom webb och mobilteknologierna, och som är bra på att jobba nära både kunder och kollegor.

Centiro

People-Driven Logistics Software

Centiro Academy

Centiro skapar marknadens mest kraftfulla mjukvara för transportadministration. De har kunder världen över och har som organisation gjort en otrolig resa de senaste åren och vuxit som bolag men även utökat bortom Sveriges gränser.

Det vi på New Minds tycker är absolut häftigast med Centiro är deras öppna och välkomnande arbetsmiljö som har gett dem utnämningen till en av Sveriges absolut bästa arbetsgivare! De sitter i helt nybyggda lokaler med tillgång till gym, massage och restaurang.

People-driven logistic software

Till detta program anställde vi personer med det rätta ”Centiro-drivet”. I deras organisation är det viktigt att våga testa sig fram, att våga göra fel och lära sig att göra saker ännu bättre. Därför var det viktigt för oss och Centiro att hitta personer som delade det tankesättet. Eftersom deras mjukvara är byggt i C#.net hade vi ett extra fokus på just det språket i ett par av våra akademiutbildningar.

Adam Byhlén är en av de superstjärnorna vi anställt till Centiro.

TILL INTERVJUN

Don’t take our word for it, take theirs

REFERENSER