Vårt team

Här är sidan för dig som vill lära känna oss som jobbar internt på New Minds. Har du en generell fråga eller om du inte vet till vem du ska vända dig i ditt ärende kan du skicka ett mail via knappen nedan, så ser vi till att det hamnar i rätt händer.

Maila New Minds
Våra rekryterare

Killen som aldrig ger upp – det är Fredrik! Han är en tävlingsmänniska

utan råge som senaste året genomfört den svenska klassikern och läser industriell ekonomi på Chalmers. Han har tidigare spelat innebandy och följer fortfarande hemmalaget Örebro.

Maila Fredrik
Fredrik Josefsson

Rekryterare

Johannes är en pratglad och snabbtänkt kille med humor. Han kommer från Jönköping och läser systemvetenskap på GU. Han äskar att prata allt som rör aktier och spartips och har som mål att starta eget företag! Tidigare har han även suttit i styrelsen för Unga aktiesparare i sin hemstad.

Maila Johannes
Johannes Axelsson

Rekryterare

En lugn och utåtriktad värmlänning som alltid har nära till skratt, det är Victor! Han läser systemvetenskap på GU och har drömmar om att få jobba med att göra världen till en bättre plats. På fritiden pysslar Victor med elektronisk musik i sin hemmastudio.

Maila Victor
Victor Wikström

Rekryterare

Sofie läser till personalvetare på Högskolan Väst och hennes mål i karriären är att få hjälpa människor och att få jobba med hälsa och arbetsrätt. Hon är en träningsjunkie som bytt ut handbollen mot crossfit och lever efter mottot: gör det du brinner för!

Maila Sofie
Sofie Berner

Rekryterare

Våra konsultchefer
Hanna Conrad

Konsultchef & Kundansvarig

Hanna Conrad är en tuff och pratglad tjej med lätt till skratt. På New Minds arbetar hon som kundansvarig konsultchef vilket innebär att hon har det övergripande ansvaret för flera av våra konsulter och kunder. Hon har tidigare arbetat med rekrytering mot fordonsindustrin. På fritiden gillar Hanna att ta långa promenader med sin tax Glenn.

Maila Hanna 076-1702843
Linda Hake

Konsultchef & kundansvarig

Linda är en positiv och sprallig tjej som brinner för att hjälpa andra. Efter att ha studerat till personalvetare har hon arbetat i flera år med rekrytering och även som konsultchef. Förutom att sprida energi på kontoret så hänger hon på gymmet, ute i naturen eller fixar i sin trädgård samtidigt som hon har ett långkok på spisen.

Maila Linda073-9451152
Hanna Schröder

Konsultchef & kundansvarig

Hanna Schröder är en nyinflyttad göteborgare som tidigare läst arbetsvetenskap på högskolan i Halmstad. Hon drivs av att bygga relationer och när hon inte arbetar tillbringar hon gärna tid på gymmet eller i löparskorna, hon har både genomfört en tjej klassiker och en svensk klassiker.

Maila Hanna073-770 00 88
Caroline Stjerna

Konsultchef & Inflödesansvarig

Caroline är en glad smålänning som har studerat personal- och arbetsliv på Linnéuniversitet. På New Minds är det hon som driver inflödet av kandidater och potentiella konsulter. Hon är flerfaldig världsmästare med totalt 14 medaljer från EM och VM i dragkamp.

Maila Caroline
Malin Drake

Assisterande konsultchef

Att se det positiva i allt är en av Malins talanger. Hon utvecklar och driver ständigt projekt framåt, däribland TEDx Göteborg. Malin har läst ekonomi och HR i Skövde samt Event och projektledning i Australien.

Maila Malin070-2902081
Vårt kontorsteam

Nina Norberg en glad norrlänning som välkomnar er när ni besöker oss på New Minds. Nina har en floristexamen i bagaget men har jobbat inom sälj i några år innan hon hamnade i kontorshotellsbranschen. När hon inte pysslar och göra det fint på vårt kontor så spenderar hon mycket tid med att träna crossfit.

Maila Nina
Nina Norberg

Kontorsansvarig

Caroline är en glad smålänning som har studerat personal- och arbetsliv på Linnéuniversitet. På New Minds är det hon som driver inflödet av kandidater och potentiella konsulter. Hon är flerfaldig världsmästare med totalt 14 medaljer från EM och VM i dragkamp.

Maila Caroline072-3049400
Caroline Stjerna

Konsultchef & Inflödesansvarig

Fredrik är en rutinerad civilekonom med erfarenhet från både stora och små bolag. Vill ni få fart på honom är det bara att starta en diskussion om affärsupplägg som kan förändra världen:

”There is no end, only new beginnings”.

Maila Fredrik
Fredrik Marthinsen

VD & grundare

Nils har läst till civilingenjör i industriell ekonomi på BTH och CTH. Han har en gedigen bakgrund affärsutvecklare och projektledare innan han 2009 startade sitt första företag. Han utmanar gärna i en pingismatch mellan mötena på kontoret.

Maila Nils
Nils Widmark

Operativ chef & grundare

Fredrik är en allvetare och har examen i både teknisk fysik från CTH och finans från Handelshögskolan. Just nu delar han sin tid mellan New Minds och systerbolaget Jappa, där han tycker det är fantastiskt skoj att kombinera teknik och ekonomi.

Fredrik Borg

Affärsutvecklare & grundare