Vårt team

Här är sidan för dig som vill lära känna oss som jobbar internt på New Minds. Har du en generell fråga eller om du inte vet till vem du ska vända dig i ditt ärende kan du skicka ett mail via knappen nedan, så ser vi till att det hamnar i rätt händer.

Maila New Minds
Våra rekryterare

Carolina är en glad göteborgare som läser till personalvetare på GU. Hon har tidigare arbetat många år inom service och sälj. Hon brinner för makeup och är diplomerad makeup-artist, på fritiden gillar Carolina att utöva yoga och meditera.

Maila Carolina
Carolina Mattsson

Rekryterare

Jacob en pratglad smålänning som läser industriell ekonomi på Chalmers. Att resa är ett stort intresse och han har gjort en utbytestermin i Hong Kong. Under sina fria stunder föredrar han att umgås med vänner.

Maila Jacob
Jacob Kanmert

Rekryterare

En lugn och utåtriktad värmlänning som alltid har nära till skratt, det är Victor! Han läser systemvetenskap på GU och har drömmar om att få jobba med att göra världen till en bättre plats. På fritiden pysslar Victor med elektronisk musik i sin hemmastudio.

Maila Victor
Victor Wikström

Rekryterare

Tilda är en glad och positiv tjej från Falköping som nu mera uppgraderat sig till göteborgare, hon studerar Industriell Ekonomi på Chalmers tredje året. Är hon inte på jobbet eller uppslukad i studierna så ägnar hon fritiden åt träning av olika slag eller umgås med familj och vänner.

Maila Tilda
Tilda Uddenstig

Rekryterare

Lisa är en öppen och utåtriktad person med många bollar i luften. Hon studerar andra året som personalvetare på Göteborgs Universitet. Hon har ett stort intresse för skidåkning och tar gärna eftermiddagarna på gymmet.

Maila Lisa
Lisa Enerholm

Rekryterare

Våra konsultchefer
Hanna Conrad

Konsultchef & Kundansvarig

Hanna Conrad är en tuff och pratglad tjej med lätt till skratt. På New Minds arbetar hon som kundansvarig konsultchef vilket innebär att hon har det övergripande ansvaret för flera av våra konsulter och kunder. Hon har tidigare arbetat med rekrytering mot fordonsindustrin. På fritiden gillar Hanna att ta långa promenader med sin tax Glenn.

Maila Hanna070-717 77 29
Hanna Schröder

Konsultchef & kundansvarig

Hanna Schröder är en nyinflyttad göteborgare som tidigare läst arbetsvetenskap på högskolan i Halmstad. Hon drivs av att bygga relationer och när hon inte arbetar tillbringar hon gärna tid på gymmet eller i löparskorna, hon har både genomfört en tjej klassiker och en svensk klassiker.

Maila Hanna073-770 00 88
Albertina Uddh

Inflöde & Marknadsförare

Albertina är en tävlingsinriktad tjej som drivs av tuffa utmaningar. Hon har tidigare studerat IT-Sales och på New Minds jobbar hon med rekrytering och marknadsföring. Är hon inte på kontoret så är hon troligtvis ute på tävlingsbanorna tillsammans med sin häst eller i löparspåren.

Maila Albertina072-710 01 30
Malin Drake

Assisterande konsultchef

Att se det positiva i allt är en av Malins talanger. Hon utvecklar och driver ständigt projekt framåt, däribland TEDx Göteborg. Malin har läst ekonomi och HR i Skövde samt Event och projektledning i Australien.

Maila Malin070-2902081
Linnea Okfors

Assisterande konsultchef

Linnea är en nyfiken och positiv norrlänning som läser sista året på personalvetarprogrammet i Göteborg. Hon har tidigare arbetat som skadedjurstekniker och inom restaurangbranschen. När hon inte jobbar eller studerar så äter hon helst mat, lagar mat eller tänker på mat. Andra intressen hon gärna lägger tid på är att resa, umgås med vänner och mysa med hundar.

Maila Linnea072 710 01 30
Vårt kontorsteam

Nina en glad norrlänning som välkomnar er när ni besöker oss på New Minds. Nina har en floristexamen i bagaget men har jobbat inom sälj i några år innan hon hamnade i kontorshotellsbranschen. När hon inte pysslar och göra det fint på vårt kontor så spenderar hon mycket tid med att träna crossfit.

Maila Nina
Nina Norberg

Kontorsansvarig

Caroline är en glad smålänning som har studerat personal- och arbetsliv på Linnéuniversitet. På New Minds är det hon som driver inflödet av kandidater och potentiella konsulter. Hon är flerfaldig världsmästare med totalt 14 medaljer från EM och VM i dragkamp.

Maila Caroline072-3049400
Caroline Stjerna

Konsultchef & Inflödesansvarig

Fredrik är en rutinerad civilekonom med erfarenhet från både stora och små bolag. Vill ni få fart på honom är det bara att starta en diskussion om affärsupplägg som kan förändra världen:

”There is no end, only new beginnings”.

Maila Fredrik
Fredrik Marthinsen

VD & grundare

Nils har läst till civilingenjör i industriell ekonomi på BTH och CTH. Han har en gedigen bakgrund som affärsutvecklare och projektledare innan han 2009 startade sitt första företag. Han utmanar gärna i en pingismatch mellan mötena på kontoret.

Maila Nils
Nils Widmark

Operativ chef & grundare