Vårt team

Här är sidan för dig som vill lära känna oss som jobbar internt på New Minds. Har du en generell fråga eller om du inte vet till vem du ska vända dig i ditt ärende kan du skicka ett mail via knappen nedan, så ser vi till att det hamnar i rätt händer.

Maila New Minds
Våra rekryterare

Killen som aldrig ger upp – det är Fredrik! Han är en tävlingsmänniska

utan råge som senaste året genomfört den svenska klassikern och läser industriell ekonomi på Chalmers. Han har tidigare spelat innebandy och följer fortfarande hemmalaget Örebro.

Maila Fredrik
Fredrik Josefsson

Rekryterare

Johannes är en pratglad och snabbtänkt kille med humor. Han kommer från Jönköping och läser systemvetenskap på GU. Han äskar att prata allt som rör aktier och spartips och har som mål att starta eget företag! Tidigare har han även suttit i styrelsen för Unga aktiesparare i sin hemstad.

Maila Johannes
Johannes Axelsson

Rekryterare

En lugn och utåtriktad värmlänning som alltid har nära till skratt, det är Victor! Han läser systemvetenskap på GU och har drömmar om att få jobba med att göra världen till en bättre plats. På fritiden pysslar Victor med elektronisk musik i sin hemmastudio.

Maila Victor
Victor Wikström

Rekryterare

Sofie läser till personalvetare på Högskolan Väst och hennes mål i karriären är att få hjälpa människor och att få jobba med hälsa och arbetsrätt. Hon är en träningsjunkie som bytt ut handbollen mot crossfit och lever efter mottot: gör det du brinner för!

Maila Sofie
Sofie Berner

Rekryterare

Våra konsultchefer
Ari Gamal

Konsultchef & Kundansvarig

Ari är en glad energisprudlande person som läst till personalvetare på Högskolan Väst. Med sitt stora engagemang och intresse för IT driver han New Minds Academy framåt. Hans intresse för fotboll är ännu större och vill du diskutera spelarköp, klubblag eller taktik är Ari alltid redo!

Maila Ari070-9707186
Caroline Stjerna

Konsultchef & Inflödesansvarig

Caroline är en glad smålänning som har studerat personal- och arbetsliv på Linnéuniversitet. På New Minds är det hon som driver inflödet av kandidater och potentiella konsulter. Hon är flerfaldig världsmästare med totalt 14 medaljer från EM och VM i dragkamp.

Maila Caroline072-3049400
Mattias Isik

Konsultchef & kundansvarig

Mattias har läst till personalvetare i Karlstad. På fritiden tränar han MMA, där han även hittills är obesegrad! Även utanför buren är han en riktig vinnare och tar gärna en utmaning i valfritt spel. Mattias är nämligen en äkta gamer.

Maila Mattias070-9707183
Tobias Schött

Konsultchef & kundansvarig

Tobias är en optimistisk visionär och lever för att optimera tillvaron för sig själv och andra omkring sig. Han läste personalvetenskap i Karlstad men har även en bakgrund inom träning som personlig tränare. Han diskuterar gärna såväl automotive eller sci-fi som hälsa och karriär.

Maila Tobias070-5391911
Malin Drake

Assisterande konsultchef

Att se det positiva i allt är en av Malins talanger. Hon utvecklar och driver ständigt projekt framåt, däribland TEDx Göteborg. Malin har läst ekonomi och HR i Skövde samt Event och projektledning i Australien.

Maila Malin070-2902081
Vårt kontorsteam

Anna hälsar dig välkommen i New Minds reception. Hon har en examen i företagsekonomi från Uppsala universitet och har läst kommunikation på GU. Innan New Minds jobbade hon som hovmästare och har både intresse och kunskap om mat och dryck.

Maila Anna
Anna Green

Kontorsansvarig

Henrik har studerat finans, management och marknadsföring både i Sverige och i Ryssland. På New Minds basar han över allt som har med ekonomi att göra och lite till. Han gillar att arbeta analytiskt och interagera med människor i arbetslivet vilket gör honom till en koncernekonom att räkna med.

Maila Henrik
Henrik Wolf

Ekonomichef

Fredrik är en rutinerad civilekonom med erfarenhet från både stora och små bolag. Vill ni få fart på honom är det bara att starta en diskussion om affärsupplägg som kan förändra världen:

”There is no end, only new beginnings”.

Maila Fredrik
Fredrik Marthinsen

VD & grundare

Nils har läst till civilingenjör i industriell ekonomi på BTH och CTH. Han har en gedigen bakgrund affärsutvecklare och projektledare innan han 2009 startade sitt första företag. Han utmanar gärna i en pingismatch mellan mötena på kontoret.

Maila Nils
Nils Widmark

Operativ chef & grundare

Fredrik är en allvetare och har examen i både teknisk fysik från CTH och finans från Handelshögskolan. Just nu delar han sin tid mellan New Minds och systerbolaget Jappa, där han tycker det är fantastiskt skoj att kombinera teknik och ekonomi.

Fredrik Borg

Affärsutvecklare & grundare