ANSÖK

academy-logo

Rätt start i rätt karriär

Bästa starten på din karriär inom IT

Vi på New Minds har en högsta ambition: att erbjuda nyexaminerade ingenjörer en kanonstart ut i arbetslivet hos en bra arbetsgivare där individen kan utvecklas både som person och i sin karriär.

Med detta i åtanke startade vi New Minds Academy. New Minds Academy är ett program där du som kandidat får möjlighet att jobba i en utmanande roll på ett spännande företag. Kontinuerligt under 12 månader erbjuds du inspirerande utbildningar skräddarsydda för att ge dig de bästa förutsättningarna att växa in i rollen och företaget. Efter avslutat program blir du anställd direkt på företaget. De kunder som vi väljer att samarbeta med ser New Minds Academy som en satsning för att hitta sina framtida talanger.

Utöver detta anordnar New Minds sociala tillställningar där alla deltagare får träffas och bygga sitt nätverk, till exempel genom after works, föreläsningar och en kick-off resa utanför Sveriges gränser.

LÄS MER

Ansök idag och säkra din plats i New Minds Academy med start september 2019!

ANSÖK

Exjobbsdagen

För andra året i rad förmedlar New Minds Academy exjobb hos några av regionens mest attraktiva företag. Exjobbsdagen riktar sig till dig som är ingenjör och som ska skriva exjobb till våren 2019. Under mässan kommer du att få lära känna våra samarbetsföretag och de exjobbsmöjligheter som finns hos dem. En exjobbsplats garanterar dig en plats i New Minds Academy med start i september 2019.

ANMÄLAN EXJOBBSDAGEN

Tidigare deltagare om New Minds Academy

Adam Andersson – HiQ Autonomous Drive

“Den sociala delen, att få ett större kontaktnät med ett härligt gäng, har varit det bästa med New Minds Academy. Var väldigt tryggt och skönt att lära känna alla från början under resan till Barcelona.”

Viktor Tegnäs – HiQ Autonomous Drive

“Utbildningarna har helt klart varit det bästa med New Minds Academy. Sen att alltid kunna vända sig till sin konsultchef på New Minds om man har frågor eller funderingar ger en stor trygghet.”

Adam Byléhn – Centiro People Driven Logistics Software

“Stödet från konsultchefen har varit väldigt skönt. Känns bra att få en check-up på läget regelbundet och att ha någon man alltid kan vända sig till. New Minds känns väldigt erfarna i branschen och med nyexaminerade och skötte allt snyggt.”

LÄS MER