Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan

  • Vi söker dig som vill jobba med verksamhets- och processutveckling kopplat till innovation och produktion. De arbetar med både stora och små projekt inom globalisering, tjänstefiering och digitalisering. Vår kund arbetar i en entreprenöriell miljö och befinner sig i tillväxt, därför söker vi dig som både är initiativtagande och självständig. Du tycker om att rycka in där det behövs och ser ofta själv vad som behöver göras. Det är även av stor vikt att du är en lyhörd och inkluderande lagspelare då vi arbetar i team och att du har lätt för att komma överens med kunder och kollegor.

    Läs mer...

  • Vill du arbeta med de senaste teknikerna inom Java? Jobba på ett litet entreprenöriellt företag, men som har muskler som ett av storföretagen? Söker du ett företag som ser till dig först och som har insett att kreativt teamwork är nyckeln till framgång? Då är du rätt kandidat för denna rekryteringen!

    Hos vår kund får du en trivsam miljö och en god stämning på arbetsplatsen. Att varje avdelning drivs som ett eget bolag bidrar till en sporrande anda att hela tiden utvecklas och lösa nästa uppdrag lite bättre. Hos dem får du härliga kollegor, kreativt arbete och en familjär känsla på jobbet. De ser även en stor vikt i den personliga utvecklingen och att ge dig förutsättningar för att hela tiden bli bättre, detta får du göra genom innovativa projekt och genom kundens personliga kompetenshöjningsprogram.

    Läs mer...
Spontanansökan