Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan

 • Är du en social person som gärna vill jobba med rekrytering inom IT och teknik? Vi söker nu studentambassadör och rekryterare till vårt rekryteringsteam. Detta är en tjänst som passar perfekt för dig som vill samla på dig nyttig arbetslivserfarenhet under studietiden samtidigt som du drygar ut studentkassan.

  Läs mer...

 • Är du en person som älskar att prova på nya projekt? Gillar du att utmana dig själv och lära dig nya tekniker? Då ska du bli teknikkonsult hos något av våra partnerföretag! Vi jobbar nu med flera konsultföretag som söker C/C++ utvecklare.

  Du är en driven person som älskar IT och teknik i allmänhet och programmering i synnerhet. Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom Data/IT och förmodligen en drös hobbyprojekt som du inte kan hålla händerna borta från när tillfälle ges.

  Läs mer...

 • Vi söker konsulter till ett stort konsultbolag i Göteborg som kan erbjuda otroligt spännande uppdrag inom bland annat aktiv säkerhet (ADAS), utveckling av autonoma fordon genom exempelvis connectivity. Det finns även uppdrag inom utveckling av powertrain, telematik eller elsystem. Detta är en perfekt tjänst för dig som gillar att jobba i team och med nya tekniker. Inom detta företag får du stora möjligheter att utvecklas både som person och ingenjör.Tjänsten är för dig som är ny på arbetsmarknaden och har en kandidatexamen inom exempelvis Mekatronik, Elektro eller Data med inriktning mot inbyggda system.

  Läs mer...
 • Kundansvarig rekryterare

  Sverige, Göteborg


  Vi söker dig som älskar att jobba med både människor och teknik. I rollen som kundansvarig rekryterare kommer du att ha mycket tät kontakt med en av våra största kunder. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att hitta, kvalitetssäkra och anställa duktiga ingenjörer. Vi är fortfarande ett relativt litet och snabbrörligt företag ska alla får rycka in där det behövs.

  Läs mer...

 • Vi jobbar med ett större IT-konsultbolag i Göteborg som nu fått in ett spännande uppdrag mot fordonsindustrin. Denna tjänst passar dig som älskar teknik och som är en stjärna på Android/java utveckling.

  Detta är ett konsultbolag som sätter sina anställdas utveckling i första rummet. De jobbar kontinuerligt med personlig utveckling i form av egenutvecklade kurser och utbildningsinsatser. De jobbar även för att främja kunskapsutbyte kollegor emellan och bjuder in till olika typer av nätverksträffar.

  Läs mer...
 • Konsultchef

  Sverige, Göteborg


  Som konsultchef är du en mycket viktig medarbetare och kritisk för att vi ska lyckas med vår vision – att bli det ledande svenska rekryteringsföretaget inom ingenjörsrekrytering. Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak vara att hitta, intervjua och kvalificera kandidater och därefter matcha dem med någon av våra kunder.

  Läs mer...

 • Vi söker dig som vill jobba med verksamhets- och processutveckling. Helst har du jobbat några år som konsult med tyngdpunkt på offentlig förvaltning. Vår kund arbetar i en entreprenöriell miljö och befinner sig i tillväxt, därför söker vi dig som både är initiativtagande och självständig. Du tycker om att rycka in där det behövs och ser ofta själv vad som behöver göras. Det är även av stor vikt att du är en lyhörd och inkluderande lagspelare då vi arbetar i team och att du har lätt för att komma överens med kunder och kollegor.

  Läs mer...

 • Detta är en tjänst för dig som intresserar dig för säkerhetsfrågor och som vill göra nytta på riktigt för andra människor och samhället vi lever i! Vi söker dig som vill bidra till ett säkrare samhälle. Du värdesätter en hög kvalitet i ditt arbete, genom hela utvecklingsprocessen. Du är en erfaren mjukvaruutvecklare med förmågan att se flera lösningar på samma problem. Tillsammans med teamet bollar ni fram de bästa lösningarna för att skapa ett säkert och robust system.

  Läs mer...

 • Vår kund erbjuder en kreativ arbetsplats mitt i hjärtat av Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att vara involverad flera olika typer av mindre projekt som löper parallellt med varandra. Du får möjlighet att jobba mot flera olika plattformar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba mot webben och mobilt.

  Läs mer...

 • För kunds räkning söker vi nu en junior utvecklare med utmärkta kunskaper inom php. Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom data eller IT. Dessutom har du ett brinnande intresse för webbutveckling och har gjort flertalet projekt på fritiden. För att passa in hos vår kund måste du vara en social person som gillar att kommunicera med och möta nya människor.

  Läs mer...

 • Som BI- konsult hjälper du andra företag att ta viktiga beslut med affären i fokus. Därför är det viktigt att du som BI-konsult är analytisk och ha förmågan att se helheten. Du ska snabbt kunna sätta dig in i kundens verksamhet och förstå vad de behöver för att kunna ta nästa steg framåt.

  Läs mer...

 • Vi söker dig som vill göra karriär inom mjukvarutestning och testautomation. Som testare har du en viktig funktion som länken mellan utveckling och drift. Det är därför viktigt att du som person är noggrann och kommunikativ. Rollen som testare är väldigt bred och innefattar allt från manuell testning och automationstestning till utveckling och implementation av nya testverktyg. Du måste därför ha goda programmeringskunskaper, lätt för att sätta din in i större mängder kod samt förmågan att implementera egna lösningar.

  Läs mer...
Spontanansökan