Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan

 • Vi tror att denna tjänst passar dig som älskar tekniska utmaningar oavsett plattform. Vår kund jobbar med utveckling inom system, maskinlösningar, inbyggd elektronik, IT-system och Computer Vision. Detta är en bred roll där du får vara med och ta fram helhetslösningar, med allt från kravställning till leverans.

  Läs mer...

 • Vår kund erbjuder en kreativ arbetsplats mitt i hjärtat av Göteborg. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att vara involverad flera olika typer av mindre projekt som löper parallellt med varandra. Du får möjlighet att jobba mot flera olika plattformar och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba mot webben och mobilt.

  Läs mer...

 • För kunds räkning söker vi nu en junior utvecklare med utmärkta kunskaper inom php. Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom data eller IT. Dessutom har du ett brinnande intresse för webbutveckling och har gjort flertalet projekt på fritiden. För att passa in hos vår kund måste du vara en social person som gillar att kommunicera med och möta nya människor.

  Läs mer...

 • Som BI- konsult hjälper du andra företag att ta viktiga beslut med affären i fokus. Därför är det viktigt att du som BI-konsult är analytisk och ha förmågan att se helheten. Du ska snabbt kunna sätta dig in i kundens verksamhet och förstå vad de behöver för att kunna ta nästa steg framåt.

  Läs mer...

 • Vi söker dig som vill göra karriär inom mjukvarutestning och testautomation. Som testare har du en viktig funktion som länken mellan utveckling och drift. Det är därför viktigt att du som person är noggrann och kommunikativ. Rollen som testare är väldigt bred och innefattar allt från manuell testning och automationstestning till utveckling och implementation av nya testverktyg. Du måste därför ha goda programmeringskunskaper, lätt för att sätta din in i större mängder kod samt förmågan att implementera egna lösningar.

  Läs mer...
Spontanansökan