Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan
 • Rekryterare till New Minds!

  Sverige, Göteborg


  Är du en social person som gärna vill jobba med rekrytering inom IT och teknik? Vi söker nu rekryterare till vårt rekryteringsteam. Detta är en tjänst som passar perfekt för dig som vill samla på dig nyttig arbetslivserfarenhet under studietiden samtidigt som du drygar ut studentkassan.

  Läs mer...

 • Vill du arbeta med de senaste teknikerna inom Java? Jobba på ett litet entreprenöriellt företag, men som har muskler som ett av storföretagen? Söker du ett företag som ser till dig först och som har insett att kreativt teamwork är nyckeln till framgång? Då är du rätt kandidat för denna rekryteringen!

  Hos vår kund får du en trivsam miljö och en god stämning på arbetsplatsen. Att varje avdelning drivs som ett eget bolag bidrar till en sporrande anda att hela tiden utvecklas och lösa nästa uppdrag lite bättre. Hos dem får du härliga kollegor, kreativt arbete och en familjär känsla på jobbet. De ser även en stor vikt i den personliga utvecklingen och att ge dig förutsättningar för att hela tiden bli bättre, detta får du göra genom innovativa projekt och genom kundens personliga kompetenshöjningsprogram.

  Läs mer...
Spontanansökan