Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan

 • Vår kund är idag en global aktör som leder skapandet av en ny och växande marknad inom kirurgisk simulering. Som utvecklare i “content & configurationteamet” kommer du att arbeta med 3D-modellering samt konfigurering av simulatorerna. Du kommer arbeta mycket med slutprodukten, därmed bör du ha ett öga för detaljer och kvalitét.

  Läs mer...

 • Vår kund är ett startupbolag baserat i Oslo som arbetar snabbt och smidigt för att anpassa sig till sina kunders behov. De erbjuder en personlig arbetsmiljö där du har stor inverkan på produkten såväl som din egen arbetsdag. Var med på resan att bygga världens bästa hemleveransservice. Vår kund är ett startupbolag baserat i Oslo som arbetar snabbt och smidigt för att anpassa sig till sina kunders behov. De erbjuder en personlig arbetsmiljö där du har stor inverkan på produkten såväl som din egen arbetsdag.

  Läs mer...

 • Som BI- konsult hjälper du andra företag att ta viktiga beslut med affären i fokus. Därför är det viktigt att du som BI-konsult är analytisk och ha förmågan att se helheten. Du ska snabbt kunna sätta dig in i kundens verksamhet och förstå vad de behöver för att kunna ta nästa steg framåt.

  Läs mer...

 • Vi söker dig som vill göra karriär inom mjukvarutestning och testautomation. Som testare har du en viktig funktion som länken mellan utveckling och drift. Det är därför viktigt att du som person är noggrann och kommunikativ. Rollen som testare är väldigt bred och innefattar allt från manuell testning och automationstestning till utveckling och implementation av nya testverktyg. Du måste därför ha goda programmeringskunskaper, lätt för att sätta din in i större mängder kod samt förmågan att implementera egna lösningar.

  Läs mer...
Spontanansökan