Lediga Tjänster

Här publicerar vi de lediga tjänster som vi söker personal till just nu. Klicka på länkarna för att läsa mer och ansöka. Är du osäker på vilken av tjänsterna som skulle passa dig bäst? Lämna in en spontanansökan så hör vi av oss. 

Spontanansökan

 • Brinner du för produktutveckling och vill arbeta på ett av stans populäraste konsultbolag? Då är du rätt kandidat!

  Läs mer...

 • Vill du arbeta med de senaste teknikerna inom Java? Jobba på ett litet entreprenöriellt företag, men som har muskler som ett av storföretagen? Söker du ett företag som ser till dig först och som har insett att kreativt teamwork är nyckeln till framgång? Då är du rätt kandidat för denna rekryteringen!

  Hos vår kund får du en trivsam miljö och en god stämning på arbetsplatsen. Att varje avdelning drivs som ett eget bolag bidrar till en sporrande anda att hela tiden utvecklas och lösa nästa uppdrag lite bättre. Hos dem får du härliga kollegor, kreativt arbete och en familjär känsla på jobbet. De ser även en stor vikt i den personliga utvecklingen och att ge dig förutsättningar för att hela tiden bli bättre, detta får du göra genom innovativa projekt och genom kundens personliga kompetenshöjningsprogram.

  Läs mer...

 • Som Office Manager hos oss kommer din arbetsbeskrivning vara väldigt bred och varierande. Din primära arbetsuppgift kommer att vara att från receptionen ansvara för den dagliga driften av kontoret vilket kan innefatta alla möjliga olika arbetsuppgifter såsom planera resor, ha kontakt med olika leverantörer, vattna blommorna, eventplanering och ”bråka” med skrivaren samt stötta organisationen i olika projekt.

  Läs mer...

 • Vill du arbeta på ett litet företag där din kod gör verklig skillnad? Där du i en internationell miljö får mycket ansvar och möjlighet att leverera både snygga tekniska lösningar och roliga skämt? Då är vår kund rätt för dig!

  Läs mer...
Spontanansökan