Isak Lindbeck

Det är otroligt skönt att kunna säga att man hittat rätt plats i arbetslivet. New Minds har varit ett stort stöd i hela processen från jobbsökande till anställning

Isak kommer ursprungligen från Dalarna men har bott och studerat i Lund under flera år där han utbildade sig till civilingenjör inom information- och kommunikationsteknik. Isak har alltid haft ett starkt intresse för programmering och hade flera intressanta hobbyprojekt att berätta om  när vi först kom i kontakt med honom. Isak har nyligen gjort sin sista dag som New Minds-anställd och vi önskar honom all lycka till i framtiden.  Såhär beskriver Isak sin tid som konsult via New Minds.

 

”När mina studier började lida mot sitt slut blev jag kontaktad av New Minds som frågade om de kunde hjälpa mig att hitta ett jobb. Självklart tänkte jag, i arbetssökandet så tar man all hjälp som man kan få. Detta ledde till ett möte via skype där vi pratade om allt möjligt men framförallt vilka kompetenser jag hade samt vad jag sökte hos en framtida arbetsgivare. Inte långt efter det mötet så fick jag en intervju med det företaget som jag är anställd på idag.

 

Idag jobbar jag på ett konsultbolag av storlek större. Där finns gott om utrymme att få arbeta med olika saker inom många olika områden, vilket passar mig perfekt. Hittills i min anställning har jag spenderat större delen av min tid ute hos kund. Där har jag fått jobba på ett forskningsprojekt med mycket opensource vilket är väldigt roligt. Jag gillar den tekniska utmaningen och att det alltid finns mer att lära sig. Det är otroligt skönt att kunna säga att man hittat rätt plats i arbetslivet. New Minds har varit ett stort stöd i hela processen från jobbsökande till anställning och alltid svarat på alla dom frågor som man stöter på som nyutexaminerad.”