— Hassan Elmir

Hassan Elmir blev uppringd av New Minds precis efter sin examen, bokade in ett skypemöte och fick jobb strax därefter!

När jag blev färdig med gymnasieutbildningen och började söka efter högskoleutbildningar hittade jag ett program på BTH som heter Civilingenjör i spel och programvaruteknik. Eftersom jag har varit spelintresserad enda sen jag var 6 år gammal så kände jag att utbildningen hade varit perfekt för mig så jag hoppade på programmet!

Några veckor efter att jag hade tagit min examen blev jag uppringd av en person från New Minds. Jag hade aldrig hört talas om företaget innan dess, men vi bokade tid för skypemöte. Under skypemötet fick jag prata med två rekryterare, de sa att de inte ville ha något personligt brev av mig utan att de istället ville ha ett samtal med mig för att lära känna mig bättre vilket jag tycker är en mycket bättre metod!

Redan några timmar efter vårt första möte ringde de upp mig och sa att de hade hittat en tjänst som de trodde skulle passa mig perfekt!

Redan några timmar efter vårt första möte ringde de upp mig och sa att de hade hittat en tjänst som de trodde skulle passa mig perfekt! Jag kände att de brydde sig och försökte hjälpa mig så gott de kunde för att jag skulle få jobbet, vilket i sin tur ledde till en anställning så jag är väldigt nöjd.
Jag trivs väldigt bra, det här jobbet var precis det jag var ute efter. Jag har påbörjat ett nytt projekt på företaget där jag har stort ansvar för att se till att projektet blir framgångsrikt. Jag kommer att arbeta en hel del inom 3D programmering vilket är väldigt nära relaterat till spelprogrammering, så det känns väldigt spännande.
Nu har jag jobbat nästan två veckor på företaget och ingen dag har varit den andra lik. Arbetsuppgifterna har varierat väldigt mycket, jag har t.ex. haft möte med forskare på Chalmers, läst igenom en hel del forskningsrapporter, samt börjat analysera olika 3D tekniker som jag ska använda den kommande tiden.